Rabarber is

Tags: Rabarber

Rabarber is

10 personer

Ingredienser:

Kompot:

  • 250 g rabarber
  • 100 g sukker

Is: 

  • 1 ½ æggehvide, pasteuriseret
  • 4 spsk. sukker
  • 2 æggeblommer, pasteuriseret
  • 2 ½ dl piskefløde

Til kompotten skal rabarberne renses og skyldes og derefter kommes i en gryde med sukkeret. Kog ved svag varme i 10 minutter til rabarberne er møre. Afkøl kompotten.

Tag en skål og pisk æggehvider og 1 spsk. sukker stive. Pisk dernæst æggeblommer og 3 spsk. sukker til en luftig masse. Til sidst piskes fløden til flødeskum. Kom rabarberkompotten, flødeskummet og den luftige æggesnaps ned i æggehviderne. Vend forsigtigt og hæld hele massen ned i en form. Stil formen i fryseren i 4 timer.

Server i potionsglas eller i nøddeskåle med smeltet chokolade.

Se opskriften på hjemmelavede nøddeskåle her.